RASPRODATO
Fen za kosu Braun HD 770 504560

Fen za kosu Braun HD 770 504560

Nije dostupno za porudžbinu.

Besplatna dostava

9.029,00 RSD *

*U cenu je uračunat PDV

Opis - Fen za kosu Braun HD 770 504560

Fen za kosu Braun HD 770

je specijalno napravljen da zaštiti Vašu nežnu, obojenu kosu. Kao i svi Braun Satin Hair 7 uređaji fen za kosu Braun poseduje Braunovu inovaciju IONTEC. IONTEC je jedinstvena tehnologija specijalno napravljena da zaštiti zdravlje Vaše kose, na taj način osiguravajući njen zdrav izgled. Zeleni mlaznjaci ispuštaju milione satinskih jona na Vašu kosu kako bi privukli čestice vlage iz vazduha. Rezultat je besprekorno sjajan stil koji reflektuje zdravlje Vaše kose. Braunova jedinstvena jonska tehnologija prozivodi bogat dotok aktivnih jona koji obuhvataju svaku dlaku. Ova napredna jonska performansa se ponaša kao prirodni ovlaživač za vreme feniranja, ispravljanja kovrdži i smanjivanja elektriciteta kako bi Vaša kosa bila zanosno sjajna i glatka. Tehnologija zaštite boje obnavlja mogućnost Vaše kose da očuva one važne molekule koji održavaju njen kolorit. Tako  Fen za kosu Braun održava živost i zdravlje obojene kose. Specijalno dizajnirana Colour saver njuška spaja hladniji vazduh sa dotokom toplog kako bi se Vaša kosa brže ohladila da bi se izbegla nepotrebna oštećenja. Sa svojom idealno kalibrisanom tehnologijom feniranja, Fen za kosu Braun raspoređuje toplotu podjednako kako bi se Vaša kosa podjednako fenirala bez isušivanja. Anti dry-out funkcija predupređuje nastajanje opasnih “vrućih tački” i osigurava da Vaša kosa ostane zdrava i sjajna. Colour Saver funkcija fena za kosu Braun osigurava da se Vaša kosa osuši bez da se pojedini delovi sprže. Nastavak za čuvanje kose ravnomerno raspoređuje toplotu i smanjuje nastanak “vrućih tačaka”, tako umanjujući opasnost od povrede glave i kose. Genijalna mreža filtera Anti hair breakage na pozadini fena za kosu Braun pomaže u izbegavanju lomljenja kose. 

Svi naši Fenovi su spoj kvaliteta i idealne cene. Neka sušenje kose više ne bude muka koja vam oduzima previše vremena, već brz proces koji neguje kosu i pruža najbolje rezultate sušenja.

Karakteristike - Fen za kosu Braun HD 770 504560

Braun fen HD 770
Snaga: 2200W
Tehnologija za očuvanje boje: Sprečava obojenu kosu od preteranog sušenja za duže trajanje boje
IONTEC: Kroti kovrdže i elektricitet za prirodnu lepotu i sjaj
Unikatni ugao filtera od 20°: Sprečava blokadu filtera kako bi se izbeglo pregrejavanje
Optimalno kalibrisana tehnologija fena: podjednaka distribucija toplote
Specijalno dizajnirana mreža filtera (otklonjiva): Sprečava kosu da se umrsi kako bi se izbeglo njeno lomljenje
Cold shot
Difuzor za veći volumen loknaste kose
Kabl od 2 metra
Značajno sprečava gubitak vlage kose tokom dužeg sušenja: Braun Satin Hair 7 Colour fen
Braun Satin Hair 7 Colour fen je specijalno napravljen da zaštiti Vašu nežnu, obojenu kosu. Sprečava oštećenja od toplote, pružajući Vašoj kosi optimalnu zaštitu – uprkos dugotrajnom sušenju. Rezultat? Vaša obojena kosa će izgledati sjajno i zdravo duži vremenski period. Za lepše lokne ili za uglađen, ravni izgled, predlažemo da kombinujete upotrebu Satin Hair 7 Colour fena sa Satin Hair 7 Colour peglom ili Satin Hair 7 Colour viklerima kako biste imali stil kakav želite.


Deklaracija

Šifra i naziv: Fen za kosu Braun HD 770 504560
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu


Pogledajte ostale proizvode iz podkategorije Fenovi za kosu

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije KUĆNI APARATI

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

PRIHVATAM

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
servis.volimsvojdom@gmail.com