Plaćanje karticama na rate bez kamate

Volim svoj dom - Plaćanje karticama na rate bez kamate

Do 6 mesečnih rata bez kamate

Poštovani kupci,

Svoju porudžbinu možete platiti na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa ili MasterCard kreditne kartice Banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom opcije "plaćanje karticama" bićete preusmereni na stranicu finansijske institucije koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o vašoj platnoj kartici niti u jednom trenutku nisu dostupni našem sistemu.

Volim svoj dom - Plaćanje karticama na rate bez kamate

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Volim svoj dom - Plaćanje karticama na rate bez kamate

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i finansijske institucije za obavljanje online plaćanja (Banka Intesa), a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje vaše porudžbine.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje na rate je moguće jedino karticama Banca Intesa. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Volim Svoj Dom internet prodavnice mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Želimo vam uspešnu kupovinu.

Volim Svoj Dom

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

PRIHVATAM

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
servis.volimsvojdom@gmail.com